Tietoa ohjaajakoulutuksesta

Ohjaajakoulutukseen osallistuminen

Tule oppimaan terveyden edistämisen keinoja ryhmäohjauksen tueksi

Järjestämme vuoden aikana neljä ohjaajakoulutusta etänä. Ohjaajakoulutus on nuoria työssään kohtaaville ammattilaisille maksuton. Ohjaajakoulutuksen jälkeen voit järjestää Hyvä Päivä -ryhmätoimintaa osana omaa työtäsi.

Etänä toteutettu kaksipäiväinen ohjaajakoulutus on kestoltaan 8,5 tuntia. Koulutus on hajautettu kahdelle päivälle klo 9.30-15 ja 9.30-12.30. Koulutuspäivien väliin on jätetty viikko pienen välitehtävän tekemistä varten. Etäkoulutusten lisäksi voimme järjestää oman lähikoulutuksen esimerkiksi oppilaitosten henkilöstölle erikseen sovitusti.

Koulutuksessa saat perehdytyksen Hyvä Päivä -ryhmätoimintamalliin ja tutustut ryhmätoiminnassa hyödynnettäviin materiaaleihin. Lisäksi koulutuksessa keskustellaan terveyden edistämisen keinoista ja jaetaan kokemuksia hyvinvoinnin tukemisesta. Etäkoulutus sisältää myös pieniä ryhmäkeskustelutehtäviä. Tarvitset koulutukseen tietokoneen tai kännykän, tarvittaessa kuulokkeet ja sopivasti uteliasta mieltä pysähtyä pohtimaan ja havainnoimaan arjen pieniä valinnan paikkoja.

Kuva on kuvituskuva. Kuvassa on kannettava tietokone, jonka ruudulla on auki kuvitteellinen chat keskustelu. Chatin ympärille on lisätty erilaisia sosiaalisen median symboleita, kuten peukku, kommenttikupla ja sydämiä. Kuvaan on lisätty puhekupla jossa lukee hi!

Mitä ohjaaja tekee koulutuksen jälkeen?

Varaa aloituspalaveri hanketiimin kanssa käytännön asioihin ja toiminnan käynnistämiseen liittyen.

Tutustu ryhmätapaamisten sisältöön ja materiaalieihin Nuorisotyö tai Oppilaitokset

 

Hyvä Päivä -ryhmätoiminnassa nuoret pääsevät havainnoimaan omassa arjessa hyvin toimivia tapoja, jotka tukevat hyvinvointia sekä pohtimaan yhdessä arjen hallintaan liittyviä elintapojaan. Tapaamisissa käsitellään arkirytmiin, liikkumiseen, ravintoon ja mielen hyvinvointiin liittyviä teemoja tehtävien ja yhteisten keskustelujen kauta. Jokaisella tapaamisella laitetaan terveellistä arkiruokaa. Toiminnan aikana käydään myös yhdessä liikkumassa.

Tule mukaan ohjaajakoulutukseen

Seuraavat ohjaajakoulutukset:

to 22.2. ja to 29.2.2024

to 16.5 ja to 23.5.2024

Ilmoittaudu mukaan:

infohyvapaiva@cancer.fi