Tapaamisten sisällöt ja materiaalit

Ryhmätoiminnan infoa

Ota hetki suunnittelulle ja pohdinnalle

Ryhmätoimintaa on helppo alkaa ohjaamaan, kun on tutustunut ennakkoon tapaamiskertojen sisältöön ja käytettäviin materiaaleihin. Ohjaajan on hyvä suunnitella toiminnan toteutusta hieman etukäteen oma toimintaympäristö huomioiden.

Voit aloittaa suunnittelun selvittämällä, millaisia lähiliikuntapaikkoja ympäristöstänne löytyy sekä millaisia tiloja ja välineitä teillä on käytössänne ryhmätoiminnan aikana. Voit myös pohtia, millaisia helposti valmistettavia, kasvispainotteisia arkiruokia voisitte nuorten kanssa tehdä keittiön käyttömahdollisuuden huomioon ottaen.

Ryhmätoiminnan tavoitteet ohjaavat ryhmän toteutusta, pidäthän ne mielessä. Tavoitteena on nuorten tietojen ja taitojen lisääntyminen terveellisistä elintavoista ja niiden siirtyminen osaksi arkea. Pohtimalla, millaisin pienin tavoin itse hoidat hyvinvointiasi arjessa, voit virittäytyä nuorten terveyttä edistävän ryhmätoiminnan ohjaamiseen.

Tutustu tapaamisten sisältöihin

Nuorisotyössä toteutettaviin ryhmiin on suunniteltuna toimintaa kymmenelle tapaamiskerralle. Löydät alta linkit tapaamiskertojen sisältöihin.

Nuorisotyö

1. Tapaaminen

2. Tapaaminen

3. Tapaaminen

4. Tapaaminen

5. Tapaaminen

6. Tapaaminen

7. Tapaaminen

8. Tapaaminen

9. Tapaaminen

10. Tapaaminen

 

Oppilaitoksissa toteutettaviin ryhmiin on suunniteltuna toimintaa kuudelle tapaamiskerralle. Löydät alta linkit tapaamiskertojen sisältöihin.

Oppilaitokset

1. Tapaaminen

2. Tapaaminen

3. Tapaaminen

4. Tapaaminen

5. Tapaaminen

6. Tapaaminen