Alkusyksyn kuulumisia! Ohjaajakoulutus, uutiskirje ja muutoksia Hyvä Päivä -tiimissä.

Kuvassa pöydällä on kahvikuppi ja muistiinpanovälineet

 

Syksy on lähtenyt vilkkaasti käyntiin ympäri Suomea käynnistyneiden Hyvä Päivä -ryhmien, tapahtumien ja uudistusten osalta.

 

Syksyn ensimmäinen ohjaajakoulutus pidettiin elokuussa

Koulutuksessa pohdittiin pieniä arkisisia tekoja, jotka rakentavat hyvinvointia ja auttavat arjenhallinnassa.  Keskustelimme siitä, kuinka elintapojen muuttamisessa ja terveyden kannalta suotuisten valintojen tekemisessä voi auttaa hyvien asioiden huomaaminen. Nuorille kannattaakin kertoa, että hyvän tottumuksen vahvistaminen on usein helpompaa kuin huonon poistaminen. Arjessa jo toimivien asioiden lisääminen tekee pienten muutosten tekemisestä luontevan osan elämää, eikä näin ollen vaadi liikaa ponnisteluja ja kuluta voimavaroja.

Totesimme koulutuksessa myös, että koko elämää ei tarvitse muuttaa kerralla. Pienin askelin parempaan -ajatus vie vähitellen lähemmäs omia tavoitteita ja hyvää oloa. Tämä on Hyvä Päivä -toiminnan ja terveyden edistämisen kantava ajatus, joka kannattaa vaalia.

Uusia tuulia Hyvä Päivä-hankkeessa

Hyvä Päivä -tiimissä tapahtui syyskuussa muutoksia, kun Susanna Varis aloitti työnsä suunnittelijana. Susanna pääsi heti ensitöikseen tarttumaan uuden viestintätyökalumme haltuunottoon, nimittäin Hyvä Päivä -uutiskirjeeseen. Uutiskirjeessä tulemme jatkossa kertomaan ajankohtaisista asioista kuten koulutuksista ja webinaareista sekä antamaan vinkkejä terveyden edistämiseen ja elintapoihin liittyen.

Pikku hiljaa suuntaamme katsetta syksyn tuleviin tapahtumiin. Lokakuun alussa pysähdymme nuorten digihyvinvointi-teemaisen webinaarin ääreen ja marraskuussa kokoonnutaan taas ohjaajakoulutuksen tiimoilta. Lämpimästi tervetuloa mukaan!