Warm Up
Warm Up
 • Mitä kuuluu?

  Alkukierroksen yhteydessä voi hyödyntää monenlaisia menetelmiä tunnelman keventämiseksi, kun ryhmäläiset tapaavat toisiaan pitkästä aikaa. Esimerkiksi erilaisten kuvien ja symbolien kautta ihminen voi kuvata jotakin omaa oloaan tai ajatustaan jostakin asiasta. Mitä kuuluu -kuvituksessa voi käyttää vaikka tavallisia postikortteja, joista jokainen valitsee itselleen sillä hetkellä sopivimman.

Yhdessä juttelu
Yhdessä juttelu
 • Lataa tiedosto 171220_ryhmaohjelma_ryhmalaisille.pdf
  Mitä teimmekään Hyvä päivä -ryhmän aikana?

  Lyhyeen muistinvirkistyksen tueksi kannattaa ottaa kyseisen ryhmän ohjelma mukaan, jossa mukana myös tiedot yhteisistä liikkumiskokeiluista ja mitä ruokia yhdessä tehtiin. Muistinvirkistyksen tavoitteena on auttaa palauttamaan mieliin Hyvä päivä -oppeja ja onnistumisia.

Teeman käsittely
Teeman käsittely
 • Lataa tiedosto seurantakertakysymykset-1.docx
  Miten menee nyt ja mitä toivon tulevaisuudelta?

  Jokainen täyttää kysymykset ensin rauhassa itse, jonka jälkeen niiden pohjalta voidaan käydä keskustelua onnistumisista ja miten kukin hahmottaa hyvinvointiaan ja tulevaisuudensuunnitelmiaan. Seurantakyselyjen täyttö ennen tätä voi auttaa tunnistamaan omia arjen valintoja tällä hetkellä. Viimeistään tässä kohtaa voidaan myös käydä keskustelua,mitä ryhmäläiset toivovat WhatsApp-ryhmän suhteen jatkossa, pidetäänkö se vielä pystyssä tai haluavatko ryhmäläiset muuten jakaa yhteystietojaan keskenään tms. Myös nämä kyselyt toimitetaan jälkikäteen Syöpäjärjestöille.

Wrap up
Wrap up
 • Kehu kaveria -postikortit ja Tänään parasta oli... -kierros

  Jokainen valitsee itselleen postikortin ja laittaa siihen oman nimensä. Tämän jälkeen jokaisen postikortit kiertävät kaikilla ryhmäläisillä ja jokainen voi laittaa kyseiselle henkilölle kehun tai kiitoksen ja terveisen. Postikortit voi luovuttaa heti saajalleen tai vaihtoehtoisesti ohjaajat voivat lähettää nämä hyvän mielen terveiset myöhemmin postitse.

  Tänään parasta oli -kierros takaa jokaiselle hyvän mielen kotimatkan ja antaa ohjaajille jälleen tärkeää palautetta Mitä kuuluu -tapaamisen kehittämiseksi.

   

 • Lataa tiedosto new_hymynaamapalaute_pohja.docx
  Hymynaamapalaute

  Täytetään hymynaamapalaute. Voitte käyttää myös jotain muuta teille sopivaa menetelmää palautteen keräämiseen.

Tehdään yhdessä

Ruoanlaitto
Ruoanlaitto

Muut tarvikkeet

Postikortteja

Kyniä